Introductie bij essays

Foto van een goudkleurige vulpen. Thanks to Art Lasovsky for making this photo available freely on @unsplash ?
Schrijvend denken is proberen vat te krijgen op taal en werkelijkheid

Onder dit deel van mijn blog publiceer ik overdenkingen. Soms over iets wat ik heb gelezen. Een andere keer over een woord dat me raakt, waar ik me een en ander over afvraag. Kortom, een inkijkje in mijn persoonlijke denkwereld.

Ik heb hier geen enkele pretentie mee. Deze essays, letterlijk probeersels, zijn niet DE waarheid. Maar het kan ook fijn zijn om ‘in gesprek te gaan’ met jezelf via het (geschreven) denken van iemand anders. Daarvoor zijn deze schrijfsels bedoeld.

Essays geïnspireerd door andermans teksten/verhaal

Essays waarin ik een begrip onderzoek

Share

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *