NEEM CONTACT OP VIA WhatsApp OF WhatsApp

Wie?

Mevrouw Helderder is de naam van mijn bedrijf. Ik ben Marlies Verlinde. Ik help jou om problemen, producten (teksten) en processen te verhelderen.

Foto van Marlies Verlinde, gemaakt door Bisonder Producties en Tom Pilzecker fotografie
Marlies Verlinde (a.k.a. Mevrouw Helderder)

Mensen die mij goed kennen, zeggen over mij dat ik veelzijdig ben, slim, kordaat, en vriendelijk. En ongeduldig (vooral met hopeloze verpakkingen, minder met mensen).

Wil je meer weten over mijn opleiding en ervaring? Dan verwijs ik je naar mijn Linkedin-profiel.

Benieuwd naar mijn eigenaardigheden? Die laat ik je het liefst persoonlijk ervaren. Maar om je een eerste indruk te geven:

  • Niet zwart-wit: ik denk graag genuanceerd, en in mijn kleding en huis beken ik kleur. Overal liggen of hangen quilts, die ik zelf maak en soms ook ontwerp.
  • Muziek is voor mij een eerste levensbehoefte. Vroeger, zo’n jaar of dertig lang, speelde ik dwarsfluit. Tegenwoordig zing ik (klassiek). Najaar 2022 volg ik een operacursus om mijn Bianca Castefiori te ontdekken.
  • Ik ben bij vlagen sportief. Ooit heb ik de groene band in judo gehaald. Nu wandel ik regelmatig, liefst met een vriendin. Verder doe ik elke ochtend wat yoga-oefeningen.
  • Ik lees graag en veel, zo’n 150 boeken per jaar. Allerlei genres, fictie en non-fictie, van thrillers en ’flutjes’ met foute tekeningen op de kaft tot managementboeken en boeken van filosofen.
  • Ik ga graag op ontdekking uit. Naar museum of filmhuis, lekker eten (taart en toetjes!) of prachtige natuur ervaren.
  • Favoriete zomerplek: in de hangmat.
  • In september 2022 ging ik weer studeren (na een pre-masterjaar), samen met mijn kinderen. Lees meer over die beslissing in de Telegraaf (premium) van 5 september 2022. Ik volg de masteropleiding Geestelijke verzorging aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Digitale vindplekken

Mevrouw Helderder is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 30258540.