NEEM CONTACT OP VIA WhatsApp OF WhatsApp

Wie?

Mevrouw Helderder is de naam van mijn bedrijf. Ik ben Marlies Verlinde. Ik help problemen, producten (teksten) en processen te verhelderen.

Foto van Marlies Verlinde, gemaakt door Bisonder Producties en Tom Pilzecker fotografie
Marlies Verlinde (a.k.a. Mevrouw Helderder)

Mensen die mij goed kennen, zeggen over mij dat ik veelzijdig ben, slim, kordaat, en vriendelijk. Maar ik ben vooral nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen in een filosofisch gesprek.

Wil je meer weten over mijn opleiding en ervaring? Dan verwijs ik je naar mijn Linkedin-profiel.

Benieuwd naar mijn eigenaardigheden? Die laat ik je het liefst persoonlijk ervaren. Maar om je een eerste indruk te geven:

  • Niet zwart-wit: ik denk graag genuanceerd, en in mijn kleding en huis beken ik kleur. Verder ontwerp en maak ik in mijn vrije tijd quilts.
  • Muziek is voor mij een eerste levensbehoefte. Vroeger, zo’n jaar of dertig lang, speelde ik dwarsfluit. Tegenwoordig zing ik (klassiek, wereldmuziek, pop). Soms durf ik zelfs voor publiek te zingen.
  • Ik ben bij vlagen sportief. Ooit heb ik de groene band in judo gehaald. Nu wandel ik regelmatig, liefst met een vriendin. Verder doe ik elke ochtend wat yoga-oefeningen.
  • Ik lees graag en veel, zo’n 150 boeken per jaar. Allerlei genres, fictie en non-fictie, van thrillers tot managementboeken en boeken van filosofen.
  • Ik ga graag op ontdekking uit: musea en filmhuis bezoeken, lekker eten, nieuwe hobby’s verkennen, leuke mensen ontmoeten, prachtige natuur ervaren.

Digitale vindplekken

Mevrouw Helderder is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 30258540.