NEEM CONTACT OP VIA WhatsApp OF WhatsApp

Ervaring van klanten

Reviews zijn belangrijk om te weten of mijn methode bij jou past, en of jij een klik kan hebben met mij als persoon.

Wil je weten wat een filosofisch gesprek, of een aantal gesprekken, oplevert? Ieders ervaring is anders. Het beste is om persoonlijk kennis te maken. Dat is gratis en je zit nergens aan vast.

De meeste bezoekers van mijn praktijk ervaren na een serie verhelderende gesprekken dat hun denken daarvan opknapt. Maar niet 100%, door allerlei oorzaken die we ook tijdens ons kennismakingsgesprek onderzoeken.

Resultaat van een filosofisch gesprek

Enkele reviews, een dwarsdoorsnede van mijn klanten

Elly (92) liet me na een serie gesprekken van een jaar weten:


“Ik ben zo blij dat we deze gesprekken gevoerd hebben! Ik heb te weinig gesprekspartners met wie ik een diepgaand gesprek kan voeren. Samen hebben we mijn leven onderzocht. En mijn slotvraag was: Wat heeft mij bezield?”

N. (vrouw, 56) zei na één gesprek:


“Ik ben zelf coach en was heel benieuwd naar jouw methode. Wat me daaraan is bevallen, is het zeer nauwkeurig luisteren en doorvragen op exact mijn woorden. Een gesprek dat begon met ‘ik heb niet echt iets te bespreken’, eindigde na de bespreking van een concrete situatie over vertrouwen in anderen met een indringende vraag: Ben ik betrouwbaar? Jouw zachte, volhardende tegenspraak werkte heel fijn.”

P. (vrouw, 60) trok een andere conclusie na het kennismakingsgesprek:
“Je bent een prettige persoon om een gesprek mee te voeren, rustig en aandachtig. Maar deze methode is niets voor mij. Ik wil iemand die mij adviseert, met mij meedenkt om de situatie op te lossen, en dat doe jij niet.”

Martin (41) liet me weten:

“Vernieuwende vorm, werkt therapeutisch (geeft nieuwe energie) zonder te psychologiseren.”