NEEM CONTACT OP VIA WhatsApp OF WhatsApp

Introductie bij essays

Essays zijn mijn pogingen tot verwerking van inspiratie uit andere bronnen, of voorbeelden van begripsonderzoek.

Foto van een goudkleurige vulpen. Thanks to Art Lasovsky for making this photo available freely on @unsplash ?
Schrijvend denken is proberen vat te krijgen op taal en werkelijkheid

Onder dit deel van mijn blog publiceer ik overdenkingen. Soms over iets wat ik heb gelezen. Een andere keer over een woord dat me raakt, waar ik me een en ander over afvraag. Kortom, een inkijkje in mijn persoonlijke denkwereld.

Ik heb hier geen enkele pretentie mee. Deze essays, letterlijk probeersels, zijn niet DE waarheid. Maar het kan ook fijn zijn om ‘in gesprek te gaan’ met jezelf via het (geschreven) denken van iemand anders. Daarvoor zijn deze schrijfsels bedoeld.

Je kunt de essays terugvinden in de categorieën in de rechterzijbalk. Weet dat ze wat lastiger te lezen kunnen zijn dan mijn andere blogs. Misschien vind jij dat ook wel eens fijn als afwisseling: inspiratie om zelf op voort te borduren.

Essays geïnspireerd door andermans teksten/verhaal

Essays waarin ik een begrip onderzoek

Plaats een reactie